понедељак, 24. децембар 2018.

Посета школама "Стеван Дукић" и "Браћа Барух"



Активности нашег Тима везане за пројекат у оквиру Еразмус + програма су настављене сарадњом са колегама из других београдских школа. Наставници заинтересовани за наша искуства су нас позвали да презентујемо рад на самом пројекту, на његовој изради и реализацији, али и да испричамо искуства са партнерском организацијом ИФОМ, која је организовала наш курс и боравак у Болоњи.

Маја Маринков је 24. 12. била гост ОШ '' Стеван Дукић'', а Ненад Прибак и Хелена Милошевић Момчилов су посетили ОШ '' Браћа Барух''.


Колегама су представљени основни принципи Еразмус плус програма, његов буџет и могућности које пружа у области стручне едукације и оснаживања просветних радника за примену иновативних метода у настави.


Наши наставници су се потрудили да пруже подршку идеји ових школа да учествују у овом конкурсном року, наглашавајући спремност да њиховим колективима буду на располагању у случају потребе за додатним консултацијама.

Од стране колега ове две школе чланови нашег Тима су добили похвале за презентацију, а пре свега за јасне и прецизне дате информације.

Нема коментара:

Постави коментар

Завршна изложба пројекта "Мудрији заједно"

У ОШ "Иван Милутиновић" школска година је завршена посебном манифестацијом-завршним догађајем пројекта "Мудрији заједн...