четвртак, 11. октобар 2018.

Мобилност - 5. дан



Након подсећања на научено претходног дана, говорили смо о "мини-лекцијама", форми коју користимо да бисмо ученицима дали додатне информације и објашењења током израде  њихових појединачних пројеката. Групе су наставиле са радом, имплеметрирајући „мини лекције“ у своје пројектне предлоге.

Фокус у наставку обуке стављен је на процес праћења и евалуације на пројектима, а демонстрирана је и платформа Padlet која омогућава онлајн праћење и сарадњу наставника и ученика.


Други део радног дана започео је демонатрацијом пројекта предавача Ђулије Замбон, која се овог пута нашла у улози наставника, а наше групе у улози ученика. Чланови тима, вођени кроз све фазе пројектне наставе су у оквиру пројекта бирали тему којом су се бавили у наставку, а која се односила на 17 кључних активности којим ће се бавити Уједињене нације до 2030. године. Главни продукт пројекта је видео порука у јавном интересу.

Нема коментара:

Постави коментар

Завршна изложба пројекта "Мудрији заједно"

У ОШ "Иван Милутиновић" школска година је завршена посебном манифестацијом-завршним догађајем пројекта "Мудрији заједн...