уторак, 10. јул 2018.

Представљање пројекта на обуци за наставнике математике


Члан Тима мобилности Ненад Прибак, данас је у ОШ "Јелена Ћетковић", у оквиру обуке за наставнике математике петог разреда основне школе, који организује Завод за унапређивање образовања и васпитања, представио пројекат наше школе "Мудрији заједно", који преко програма Еразмус+ финансира Европска унија.

Присутне колеге су упознате са програмом Еразмус+ и радом Фондације Темпус, начинима и могућностима за аплицирање за пројекате мобилности за школе.

Наставници математике из више школа са подручја града Београда имали су прилику да се упознају са темом пројекта "Мудрији заједно", обавештени су о програму мобилности, али и начинима имплеметнације, планираном реализацијом и евалуацијом пројектне и интердисциплинарне наставе у ОШ "Иван Милутиновић".

Све ово има веома велики значај, с обзиром да се у наше школе уводи пројектна настава, па ће искуства са стручног усавршавања у иностранству умногоме допринети успешној реализацији пројекта. 

Присутни наставници су изразили велику заинтересованост за ову тему, а Ненад Прибак је нагласио спремност нашег Тима мобилности, да колегама и школама, презентује искуства са мобилности, као и резултате пројекта, охрабривши све који имају добре идеје за пројекте, да Фондацији Темпус поднесу пријаву у следећем позиву.

Нема коментара:

Постави коментар

Завршна изложба пројекта "Мудрији заједно"

У ОШ "Иван Милутиновић" школска година је завршена посебном манифестацијом-завршним догађајем пројекта "Мудрији заједн...