недеља, 8. јул 2018.

Координативни састанак Еразмус+ КА1 пројеката мобилности за школе


У четвртак је, 5. јула 2018. године, у просторијама хотела 88 Rooms у Београду, одржан Координативни састанак Еразмус+ КА1 пројеката мобилности за школе - конкурсни рок за 2018. годину.

На састанку је било речи о уговорима и анкесима, правилима финансирања пројеката и извештавању, затим о коришћењу корисничког простора, изменама уговора, захтевима и обавештењима, те мониторингу пројекта. Присутни су имали прилике да чују на који начин се користе платформе Mobility Tool и Erasmus+ Project Results Platform.

На састанку је посебно наглашена употреба мрежа за ширење резултата пројекта (eTwinning и EPALE), а такође је било и речи о самој дисиминацији - ширењу резултата и утицаја пројекта. Присутни су се упознали и са начинима добијања Europass докумената о мобилности.

Састанку су присуствовали представници школа које су у позиву за 2018. годину добили пројекте, а нашу школу су представљали чланови тима мобилности Хелена Милошевић Момчилов и Ненад Прибак.

Нема коментара:

Постави коментар

Завршна изложба пројекта "Мудрији заједно"

У ОШ "Иван Милутиновић" школска година је завршена посебном манифестацијом-завршним догађајем пројекта "Мудрији заједн...