петак, 7. децембар 2018.

Прослава Дана школе

06.12.2018. је у Установи културе '' Влада Дивљан'' одржана приредба поводом Дана школе.


Нашим пројектом је предвиђена и активна сарадња на изради онлине пројеката са школама из различитих земаља.У циљу да се наши ученици заинтересују за комуникацију и заједнички рад са ученицима истог узраста широм света, акценат је овог пута стављен на упознавање са културом и традицијом Кине, Америке, Индије, Русије, као и ромском културом.Уз песму, плес и драмске тачке, део програма је био посвећен занимљивом обнављању градива наученог на часовима географије и историје. У облику кратких информација, које су ученици давали на сцени, приказан је значај ових предмета у надоградњи опште културе код младих људи.


Програм је завршен наступом КУД-а ''Прело'' , чији су чланови углавном садашњи и бивши ученици наше школе и чланови њихових породица. КУД '' Прело'' је најуочљивији позитиван пример сарадње наше школе са породицама ученика и локалном заједницом. Захвални смо им на овом гостовању.

Нема коментара:

Постави коментар

Завршна изложба пројекта "Мудрији заједно"

У ОШ "Иван Милутиновић" школска година је завршена посебном манифестацијом-завршним догађајем пројекта "Мудрији заједн...