петак, 21. децембар 2018.

Посета ОШ "Матија Губец" у Таванкуту


У жељи да колегама пренесемо позитивна искуства у вези са Еразмус плус програмом и нашом националном агенцијом Темпус, организовали смо посету ОШ ''Матија Губец'' из Таванкута, 20.12.2018. године.


Колктив ове школе је изузетно креативан и инспирише своје ученике, организујући велики број секција и ваннаставних активности. Мали фотографи, ликовни уметници, будући филолози и математичари имају прилику да са уживањем унапређују своје вештине и користе свој таленант на најбољи могући начин. 


Чланице нашег Тима Невена Алексић и Хелена Милошевић Момчилов су, поред прилике да изнесу наша сазнања, имале могућност да размене искуства са гостољубивим домаћинима. Вратиле су се инспирисане радом својих колега.


Невена Алексић и Хелена Милошевић Момчилов су пренеле основне идеје нашег пројекта, напомињући значај подршке коју смо добили учешћем у Еразмус плус програму, подржавајући идеју ове школе да узме учешће у овом конкурсном року.

Нема коментара:

Постави коментар

Завршна изложба пројекта "Мудрији заједно"

У ОШ "Иван Милутиновић" школска година је завршена посебном манифестацијом-завршним догађајем пројекта "Мудрији заједн...