петак, 1. фебруар 2019.

Посета ОШ "Бранко Радичевић" у Шиду


Директорка наше школе Снежана Будимировић и још два члана Тима мобилности, Ненад Прибак и Хелена Милошевић  Момчилов су 30.01.2019. године посетили ОШ "Бранко Радичевић" у Шиду.


Сво троје су се потрудили да у свом излагању сажму најбоља искуства из учешћа у Еразмус + програму, као и да колегама приближе начине остваривања пројекта "Мудрији заједно" у оквиру наше школе.

Укључивање пројектне наставе кроз све предмете и на свим узрастима се одвија успешно, те су наши наставници имали прилику да с поносом причају о до сада приказаним резултатима истраживачког рада ученика.


Колеге из школе у Шиду су  биле изузетно заинтересоване за саму тему нашег пројекта, као и за модел спровођења у оквиру колектива, за сада јединственог у нашој земљи.
Наши предавачи су се дотакли и прављења плана даље стратегије унапређивање наставе и рада у оквиру наше школе.


Циљ нам је био да скренемо пажњу на значај учешћа у размени искустава са колегама широм Европе, али и  приснијег упознавања трендова у унапређењу функционисања образовних установа и припреме за целоживотно учење.


Боравак у ОШ "Бранко Радичевић" је био изузетно пријатан. За њихово гостопримство смо заузврат обећали да ћемо радо са њима поделити свако искуство и сво знање које поседујемо, те се надамо још једној новој успешној сарадњи и развијању нових пријатељстава.

Нема коментара:

Постави коментар

Завршна изложба пројекта "Мудрији заједно"

У ОШ "Иван Милутиновић" школска година је завршена посебном манифестацијом-завршним догађајем пројекта "Мудрији заједн...