субота, 16. фебруар 2019.

Пројекат представљен у Мокроногу, Словенија


У Основној школи "Мокроног" у Мокроногу у Словенији је у петак 15.2.2019. године чланица Тима мобилности Јована Цакић одржала презентацију пројекта "Мудрији заједно". До сарадње је дошло захваљујући директорки школе Звонимири Костревц, која је прихватила предлог да се у школи одржи презентација нашег пројекта, пре свега због заинтересованости саме директорке и колектива за увођењем иновација у настави.

Презентацији пројекта присуствовала је већина колектива школе, који су били врло заинтересовани за презентацију, што сведоче и бројна питања које су колеге постављале Јовани Цакић, а пре свега везано за део интердисциплинарног приступа у настави. Колеге су посебну захвалност исказали Јовани Цакић јер је презентацију превела на словеначки језик.


У школи у Мокроногу се радују спровођењу пројектне наставе, а пре свега због сарадње ученика и наставника/учитеља, коју овај вид наставе подржава. Упућени су и на наш блог, где ће се информисати о начину примене пројектне наставе у нашој школи и одакле ће добијати идеје за свој рад.

Нема коментара:

Постави коментар

Завршна изложба пројекта "Мудрији заједно"

У ОШ "Иван Милутиновић" школска година је завршена посебном манифестацијом-завршним догађајем пројекта "Мудрији заједн...